Mäntyharjun Kärkipyörä Valtuutettu STIHL ja VIKING Jälleenmyyjä
Myymälän uutiset

Valtuutettuna STIHL ja VIKING jälleenmyyjänä Mäntyharjun Kärkipyörä Oy, tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua sekä neuvontaa. Olemme täällä sinua varten, jotta saat kaiken tarpeellisen tiedon asioidessasi kanssamme sekä tietysti iloa hankkimastanne tuotteesta vuosiksi eteenpäin.

Tarjoamme:

  • Asiantuntevaa neuvontaa
  • Kaikki laitteet toimitetaan aina koottuina ja koekäytettyinä
  • Korkealuokkaista ja osaavaa palvelua, koko ostoksesi elinkaaren ajan
  • Huollot aina alkuperäisiä ja aitoja varaosia käyttäen

Rekisteröidy siis Kärkipyörän Stihl-Viking verkkokaupan asiakkaaksi ja nauti nopeista sekä luotettavista toimituksista. Voit varata tuotteen myymälään noudettavaksesi, tilata sen postilla tai rahdilla tai myös meitä toimittamaan se henkilökohtaisesti kotiin tai mökille.

STIHL ja VIKING uutisia

STIHL lisäakkukampanja

Akkutuotteen ostajalle lisäakku puoleen hintaan - tuplaa käyttöaikasi! Ostaessasi akkukäyttöisen STIHL tuotteen, akun ja laturin, saat vapaavalintaisen lisäakun puoleen hintaan. STIHL AK akut käyvät kaikkiin STIHL COMPACT -sarjan laitteisiin. AP akut sopivat kaikkiin STIHL PRO -sarjan laitteisiin. Yhdellä akulla käytät useampaa STIHL akkulaitetta. Akkukampanja on voimassa 30.6.2019 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

STIHL uutiset

Uudet tuotelanseeraukset löytyvät uutishuoneestamme: https://www.mynewsdesk.com/fi/stihl