Mäntyharjun Kärkipyörä Valtuutettu STIHL ja VIKING Jälleenmyyjä
8883f308-dbb0-46c4-801d-ae5305c54ea5

MB 2 R

Allesilppuava polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön palautuu arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Vahvalla OHV moottorilla.

Versio Hinta
MB 2 R
Suositushinta 349,00 € 259,00 € (sis. ALV)
Tarjous päättyy 31.10.2018

Nurmialue m² jopa 1500
Leikkuuleveys cm 46
Leikkuukorkeus mm 28-85
Äänenpaine LpA dB(A) 81
Tärinätaso ahw m/s² 7,00 / 2,80
Paino kg 22
Toleranssi KpA dB(A) 2

Vakio

 • Bioterä
  Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.
 • Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö
  Leikkuukorkeudensäätö tehdään akselikohtaisesti. Eli etu- ja takapyörille eriksee. Tällä tavoin leikkuukorkeus on helppo ja nopea säätää täysin maaston mukaisesti.
 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät
  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.
 • QuickFix pikakiristimet
  Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus-/varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.
 • Teräsrunko
  Teräsrunko tekee leikkurista tukevan, jäykän ja kestävän.
Nämä tuotteet voidaan varata verkkokauppamme kautta, ilman velvoitteita ja noutaa ne liikkeestämme. Tällöin annamme samalla laajan käyttöopastuksen tuotteisiin noutohetkellä, koska turvallisuutesi on meille erityisen tärkeä.
Nämä tuotteet voidaan ostaa verkkokaupasta ja ne voi noutaa liikkeestämme. Tällöin annamme samalla laajan käyttöopastuksen tuotteisiin noutohetkellä, koska turvallisuutesi on meille erityisen tärkeä.

Nämä tuotteet voidaan tilata ja toimittaa kotiin asti. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintoihin. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää toimituskuluista.

Nämä tuotteet voidaan tilata verkkokaupasta ja niille on mahdollista saada henkilökohtainen toimitus, riippuen toimitusosoitteesta. Koska turvallisuutesi on meille erityisen tärkä, tarjoamme teille laajan henkilökohtaisen käyttöopastuksen. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintoihin. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää henkilökohtaisen toimituksen mahdollisuudesta.