Mäntyharjun Kärkipyörä Valtuutettu STIHL ja VIKING Jälleenmyyjä
c1a8c018-7ef4-4a00-8f35-ee535045300d

FSA 45 integroidulla akulla

Kompakti akkutrimmeri integroidulla akulla

Kompakti akkukäyttöinen ruohotrimmeri yksinkertaisiin trimmaus- ja siistintätehtäviin talon lähellä. Integroitu akku lataustilan merkkivaloilla, ilman työkaluja säädettävä varsi ja kädensija, säädettävä leikkuupään työkulma esim. reunusten pystyleikkuuseen, helppo PolyCut-terän tai leikkuusiiman vaihto ilman leikkuupään vaihtoa, taimisuoja, paino 2,3 kg.

Versio Hinta
FSA 45
139,00 € (sis. ALV)

Akkuteknologia Lithium-Ion
Vakio terälaite PolyCut 2-2, art.nr. 40087102100
Akun kesto PolyCut 2-2 leikkuupäällä min 1) jopa 20
Akun kesto siimapäällä min 1) jopa 12
Kokonaispituus cm 2) 110
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3) 1,7/4,9
Suositeltu akku Integroitu
Paino kg 4) 2,3
 • 1) Käyttöajat ovat viitteellisiä ja voivat vaihdella käyttökohteen mukaan
 • 2) ilman terää
 • 3) K-Faktori direktiivin 2006/42/EG = 2 m/s² mukaisesti
 • 4) akulla

Vakio

 • Aktivointiavain
  Koneen käynnistäminen on mahdollista ainoastaan aktivointiavaimen ollessa paikoillaan. Jos avain irroitetaan laitteesta, on laite jännitteetön ja varmistettu, että laite ei käynnisty vahingossa. Avaimen ansiosta laite voidaan puhdistaa, varastoida ja kuljettaa turvallisesti oikealla tavalla.
 • Taimisuoja
  FSA 45 on varustettu taimisuojalla, jonka avulla trimmaat tarkasti ja helposti myös kasvien sekä muiden esineiden ympäriltä, joita et halua leikata. Taimisuoja on helppo taittaa alas, silloin kuin sitä tarvitaan.
 • Varaterät
  Kun PolyCut terät alkavat olla kuluneita, ne on helppo ja nopea vaihtaa. Koneessa on paikka jopa kuudelle varaterälle.
 • Säädettävä kahva
  Kahvaa voidaan säätää, ilman työkaluja, kuuteen eri asentoon. Yhteensä jopa 120°.
 • Säädettävä trimmauskulma
  Trimmauskulmaa voi säätää 4:n eri aseentoon, aina jopa 68°.
 • Kompakti ja ergonominen
  Integroidun akun ansiosta FSA 45 akkutrimmeri on täydellisessä tasapainossa, riippumatta työskentelysuunnasta. FSA 45 akkutrimmeri istuu siis käteen erittäin luontevastil. Kompakti muotoilu antaa lisäksi suuren liikkumisvapauden.
 • Latauskaapeli
  Käyttöenergiansa laite saa integroidusta 18 V Litium-Ioni akusta. Akku on helppo ladata liittämällä latauskaapelin avulla.
 • Lataustason merkkivalo
  Jäljellä olevan akun lataustason tarkistat helposti ja nopeasti vain napin painalluksella. Neljä LED-valoa palaa tai vilkkuu joko punaisena tai vihreänä, riippuen lataustasosta tai mahdollisesta häiriöstä.
 • Pehmeä kädensija ja lenkki seinäkiinnikkeelle
  Kahden käden ote, jossa toinen käsi on teräjarrulla ja toinen kaasuliipaisimella, takaa turvallisen ja hyvän pidon. Takakahvaan on lisäksi integroidu silmukka seinäkiinnitystä varten.
 • Teleskooppivarsi
  FSA 45 mukautuu helposti tehtävään kuin tehtävään säädettävän teleskooppivarren ansiosta. Säätövara on 170 mm ja se on asetettavissa 8 eri asentoon. Työ on aina helppoa ja ergonomista.
 • Erittäin hiljainen
  Kaikki koneet STIHL COMPACT-akkuperheessä ovat niin hiljaisia, että sinun ei tarvitse käyttää kuulonsuojausta.
 • Pystyleikkaus
  Tarkkaan ja mukavaan reunaleikkuuseen auttaa trimmauspään käätyminen 90°, täysin ilman työkaluja.
Nämä tuotteet voidaan varata verkkokauppamme kautta, ilman velvoitteita ja noutaa ne liikkeestämme. Tällöin annamme samalla laajan käyttöopastuksen tuotteisiin noutohetkellä, koska turvallisuutesi on meille erityisen tärkeä.
Nämä tuotteet voidaan ostaa verkkokaupasta ja ne voi noutaa liikkeestämme. Tällöin annamme samalla laajan käyttöopastuksen tuotteisiin noutohetkellä, koska turvallisuutesi on meille erityisen tärkeä.

Nämä tuotteet voidaan tilata ja toimittaa kotiin asti. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintoihin. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää toimituskuluista.

Nämä tuotteet voidaan tilata verkkokaupasta ja niille on mahdollista saada henkilökohtainen toimitus, riippuen toimitusosoitteesta. Koska turvallisuutesi on meille erityisen tärkä, tarjoamme teille laajan henkilökohtaisen käyttöopastuksen. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintoihin. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää henkilökohtaisen toimituksen mahdollisuudesta.